Fet ticklist från Magic Woods

Det blir inte så mycket klättring ute för min del numera eftersom jag är skadad men jag får gotta mig i andras prestationer istället.

Per Norgren och Peter Lindmark har gjort New Baseline i Magic Woods. Läs deras dagbok på One Kind climging, sjukt imponerande vilken ticklist dom gubbarna har.


Foto: One Kind climging


/Tomas


Klättring på TV

För er som missade klättringen på SVT igår så kan ni spana in SVT-play. Spola fram till 8:20.

http://svtplay.se/v/2108128/sportnytt/16_8_22_00

Hällby

Vi blev ett skapligt gäng som bumlade på Hällbyblocken idag, det kom till och med ut ett par alpinister (Micke och Andreas). Tyvärr var en del linjer ganska blöta men det gick bra ändå. Micke tickade hårt och vi fick bland annat se en fin bestigning av Mannen i kostym (6B), Hanna L var också när på detta problem. Själv repeterade jag Kostymlöparen (7A+) som var min fösta i graden för ca 1 år sen. Den här gången gick det dock inte alls att göra som jag gjorde förra gången så jag fick hitta på en annan beta, men det gick till slut.


Micke K nyper på Mannen i kostym


/anderss

Nya Skiftinge



Fredrik pressar på Nypet, jag klättrade upp den här gången.
Vad tycker ni andra som gjort problemet om graden? Mitt förslag är typ 6B...

/anderss

Rosendal

Det blev en helkväll i Rosendal igår för Fredrik och Anders, vädret var kanon förutom den något höga temperaturen med halvtaskig friktion som följd.

Uppvärmning blev det på Menisk mani (7A), Freds projekt. Han var nära att sända men sparar det till nästa gång


Menisk mani

Sedan var det som Lägerbålsblocket som gällde, Anders ville göra Creta Alba (7A+) och Maestro (7B ståstart). Båda började köra på Creta Alba och Anders halkade av från kanten två men var nöjd ändå, sparar till nästa gång. Maestro gick inte lika bra, han hoppade upp till greppet några gånger men hade just ingen chans att hänga kvar. Kanske fel beta, sparar till nästnästa gång...


Fredrik visar en av fördelarna med skor helt i gummi

Till sist klättrades det lite på ett annat block där La Nuevau Filosofi (6A+) och Formell Hysteri (6C+) till slut sändes.

RSS 2.0