Bouldering och bärs 9/10

Lördagen 9 oktober kör vi bouldering och bärs vid Nordväggen!

Bouldertävlling som senare övergår i fest! (istället för kick-offen som uteblev)

Hanna ooh Hanna ansvarar för det hela, men vi behöver självklart hjälpa till med rivning/tvätt av grepp och skruva problem.



Mer info kommer!

/ Johan

najs jobb =)


Det regnade inne

Nä så blev det ingen klättring i Rosendal den här gången heller. Jag (Hanna) och Fredrik hade planer på att dra dit men så blev det inte på grund av dåligt väder.

Jag skrev på vår hemsida men gör det också här att jag saknar de här entusiastiska bouldrarna som fanns en gång i tiden. För att få igåg lite team-känsla och lite sug efter mer uteklättring tänkte jag höra om vi inte ska dra ihop en resa. Och då försöka få med så måga som möjligt. Inga ursäkter, alla kör fast dom är trötta skadade eller lata. Om inte annat kan man ju följa med bara för det trevliga sällskapets skull. Vad sägs om Knutby eller likvärdigt i avstånd. Någon gång om inte allt för lång tid. Om man årkar kanske avsluta med Pizza och öl hos oss.

Det andra förslaget i peppa alla deppiga bouldrare är att fixa en ny bouldertävling. En som påminner mer om boulder bash. Där det finns ca 35-40 problem. Ca tio problem i fyra olika svårighetsgrader och med olika poäng för dessa. Vi skulle också kunna sälja lite öl till klubbens medlemmar (för det får man väl?) och ha en lite mer avanscerad DJ. Kanske kunde vi till och med dra till med att ha en kort final på slutet. Ni fattar!

Så blir det nåt eller? 

/ Hanna

Billig padda

Spana in addnature
/ Johan

RSS 2.0